Miért éppen velünk dolgozzon?

Mert nálunk egyszerre vannak meg a technológia és szervezeti működési kompetenciák. Ezért nem fordulhat elő, hogy technológiában teljesen járatlan tanácsadók, vagy szűklátókörű technológusok által kijelölt tévutakra tévedjen egy projekt. Kéz a kézben jár az elmélet (pl. kockázatmenedzsment és szabályozás) a technológiával (műszaki megvalósítás).

Ez annyit jelent, hogy amikor technológiával (műszaki megoldással) oldunk meg valamilyen ügyfél igényt, azt is mindig konkrét célok és részletesen átgondolt tervek mentén végezzük (nem „csak úgy”) A feladat részletei mellett mindig a komplett rendszert is nézzük. Minden esetben tisztázzuk, a pontos kiindulást és a pontos célokat. Illetve amikor szabályozórendszert készítünk, akkor tisztában vagyunk a megvalósíthatóság technológiai és szervezeti korlátaival, esetleges nehézségeivel. Minden esetben csak működő és működtetdhető megoldásokra teszünk javaslatot.

Munkáinkat a nemzetközi szabványok, a törvényi előírások és a legjobb iparági gyakorlat szerint végezzük. Mindezekre bázisként tekintve, minden ügyfélnél egyénileg testre szabott eredményterméket adunk át, természetesen figyelembe véve az adott szervezet és a rendelekzésre álló technológia környezet sajátosságait is.

 

Legfőbb hozzáadott értékeink: